Retourservice


Wij doen er alles aan om de onderdelen met zoveel mogelijk informatie te tonen op internet. Desondanks kan het voorkomen dat u een onderdeel niet juist heeft besteld of dat wij een onjuist onderdeel hebben uitgeleverd.

Een onderdeel kan altijd geretourneerd worden als de onderstaande voorwaarden worden aangehouden.
De volgende zaken zijn dan van belang: 

Neem vooraf altijd contact met ons op, het kan namelijk voorkomen dat er door de fabrikant een productwijziging is geweest en dat het geleverde onderdeel wel juist is.

Artikelen
1)   Het te retourneren onderdeel moet in originele verpakking worden geretourneerd.
2)   Wij leveren onderdelen voor producten van Badenmarkt, wij kunnen niet garanderen dat onze onderdelen op uw eigen producten passen. Bestellen hiervan is op eigen risico.
3)   Retour gestuurde onderdelen worden niet teruggenomen indien:

       •  Ze gebruikt zijn;
       •  Ze beschadigd zijn
       •  Speciaal voor u zijn gemaakt;
       •  Speciaal voor u zijn besteld.

Condities

Retour te zenden onderdelen moeten binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld. Dit kan per e-mail: info@saniparts.nl

Het te retourneren onderdeel moet binnen 7 werkdagen na aanmelding van de retour aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn;

De retourzending moet zijn voorzien van een retourbon welke volledig ingevuld dient te zijn (wordt door ons aan u verstrekt).

De retourzending dient te worden verstuurd naar:

Leisure Life B.V.
Afd. Saniparts
Verlengde Gildenweg 20
8304 BK  EMMELOORD

De retourzending dient voldoende te zijn gefrankeerd.

Frankeren retourzending
De kosten voor het retour zenden naar Leisure Life komen voor eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen. U dient retouren te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van de retourzending ligt bij degene die de zending retourneert.

Verwerking en terugbetaling van de retourzending
Zodra de onderdelen zijn ontvangen en verwerkt, wordt het bijbehorende bedrag zo spoedig mogelijk op uw  rekening teruggestort.

De verzendkosten van de oorspronkelijke zending worden niet teruggestort tenzij anders is overeengekomen.