Levertijd en bezorging

Bestelling

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen twee werkdagen te verwerken. Mocht uw product niet op voorraad zijn dan stellen wij u binnen twee werkdagen op de hoogte van de te verwachten levertijd.

Betaling
Saniparts biedt verschillende betalingsmogelijkheden:

  •  iDEAL
    Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Een aantal banken hebben deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren.
     Vooruitbetaling
    Bij vooruitbetaling ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging, welke u via uw eigen vertrouwde bank kunt betalen.
     Contant of per pin bij afhaling

Zending

Wij vinden het belangrijk dat uw product zo snel en vertrouwd mogelijk wordt verzonden. Daarom zullen al uw producten worden verzonden met PostNL. Zij garanderen ons een snelle en betrouwbare levering. Uw zending kunt u online volgen via Track & Trace. Voor deze service berekenen wij u € 7.50 verzend- en administratiekosten.

Wilt u meer informatie over de door uw zending afgelegde weg? Neem dan contact op met PostNL

Controle goederen

Wij verzoeken u om bij ontvangst van de goederen het pakket te controleren op eventuele transportschade. Mocht er schade aan het pakket of de goederen zijn, dan verzoeken wij u om dit binnen 48 uur na levering aan ons te melden.